مریم اردبیلی

پیام خانواده-مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران گفت: رییس جمهور شهید در خصوص حوزه زنان و خانواده بسیار گفت‌وگو و به تمامی نظرات توجه کرد و خواستار ارتقای این حوزه بودند.

به گزارش پیام خانواده؛ مریم اردبیلی مشاور شهردار و مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، همزمان با ایام سوگواری شهادت آیت ‎الله رئیسی و همراهان ایشان با حضور در یک برنامه تلویزیونی در پاسخ به سوال مجری در خصوص دیدارش با شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی اظهار کرد: بنده قبل از دوره ریاست‌جمهوری آیت‌الله رئیسی با ایشان آشنایی پیدا کردم؛ ولی آن زمان موضوع گفت‌وگو در خصوص حوزه زنان و خانواده نبود.

وی ادامه داد: در زمان تولیت ایشان در آستان قدس رضوی در کنگره بانو مجتهده امین که در مشهد برگزار شد؛ سخنرانی بسیار جالبی درباره شخصیت مجتهده امین کردند و برای ما بسیار جالب بود که ایشان، تسلط و نگاه بسیار خوب و دقیقی در خصوص آن شخصیت داشتند.

اردبیلی با اشاره به یکی دیگر از دیدارهایش با رئیس‌جمهور شهید گفت: در برنامه دیگری نیز که در خصوص زنان کارآفرین در مشهد برگزار شده بود، نکاتی را خدمت ایشان عرض کردیم که شهید آیت‌الله رئیسی در آن برنامه خیلی با دقت و ظرافت آن نکات را اشاره کرده و ارجاع دادند؛ ایشان شخصیتی داشتند که برای من جالب بود. طی سال‌ها فعالیت در حوزه‌های مدیریتی، مشاهده کرده‌ام که بعضی افراد هستند عمیقاً و قلبا برای زنان احترام، تکریم و ارزش قائل هستند که شهید آیت‌الله رئیسی نیز از جمله این افراد بودند.

وی با اشاره به حضور شخص آیت‎الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور در جلسات ستاد ملی «زنان و خانواده» که عالی‌ترین رکن تصمیم‏گیری کشور در حوزه زنان و خانواده است و مصوباتی معادل مصوبات هیأت دولت دارد، بیان کرد: این ستاد تا پیش از ریاست جمهوری آیت‏الله رئیسی تنها ۲ بار، آن هم به ریاست معاون اول رئیس جمهور وقت تشکیل جلسه داده بود اما در زمان ریاست‏جمهوری آیت‏الله رئیسی، ایشان خود در جلسات ستاد ملی «زنان و خانواده» حضور داشتند و تاکید می‌کردند وزرا نیز شخصاً حضور داشته باشند.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده اضافه کرد: دقت و حساسیت رئیس‌جمهور شهید در بررسی موضوعات مطرح شده در ستاد ملی «زنان و خانواده» بسیار بالا بود و ایشان با دغدغه‌‏مندی، مسائل را پیگیری می‌کردند. خاطرم است در بررسی برنامه ششم توسعه که اکنون دوره آن تمام شده، یک بند به توسعه و ارتقای ساختارهای زنان در دستگاه‌ها اشاره داشت. در این راستا معاونت زنان پیشنهادهایی را آماده کرده بود که با تعدیل سازمان امور اداری و استخدامی خدمت رئیس جمهور ارائه شد. برای ما به عنوان پیشنهاد دهنده، تصویب این پیشنهادها، ایده‌آل بود اما شهید آیت‌الله رئیسی بیان داشتند که این موارد برای حوزه زنان کم است و در این حوزه فرصت‌های بیشتری برای ارتقای زنان وجود دارد.

وی افزود: اساساً تمایل رئیس‌جمهور این بود که بیش از اینکه یک امر شعاری و یک مصوبه ظاهری رخ دهد، عمیقاً در این راستا در دستگاه‌ها یک تغییر خوب اتفاق بیافتد و این توضیح یکی از مصوبه‌هایی بود که یادم است ایشان چنین ابتکارات و مدیریت بالایی را از خود نشان دادند.

اردبیلی در خصوص موضوع زنان سرپرست خانوار گفت: در خصوص موضوع زنان سرپرست خانوار و گشایش اقتصادی که برایشان ایجاد شد؛ رئیس جمهور در آن جلسات اجازه دادند در این خصوص بسیار بحث و گفتگو شود؛ در حالی که مصوبه تا حدودی آماده بود و خیلی طرف این قضیه را گرفتند که دستگاه‌های ذیربط سطح بالاتری از خدمات را به سوی این عزیزان بگشایند.

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران همچنین با اشاره به یکی از ویژگی‌های شهید آیت‌الله رئیسی در خصوص احترام به مقام زنان اظهار کرد: وقتی یکی از بانوان در آن جلسات که سال‌ها در حوزه قضا نیز با ایشان همکاری داشتند صحبتی را مطرح کردند؛ رئیس جمهور برای اینکه حرف آن بانو به عنوان یک عضو حقیقی کم ارزش تلقی نشود، خطاب به وزرا و حضار در جلسه گفتند که بدانید ایشان چه کسی هستند. این بانو کسی است که وقتی متون قضائی را می‌نوشت، می‌گفتم خیالمان راحت است که چیزی از قلم نمی‌افتد.

وی ادامه داد: سلوک فردی و خانوادگی و تمام ویژگی شخصیتی شهید آیت‌الله رئیسی در طول سال‌ها نشان می‌دهد که عمیقاً تکریم و احترام در رفتارشان جاری بود و اجازه نمی‌دادند خلاف این رفتار در ایشان دیده شود.

اردبیلی در پاسخ به این پرسش مجری که در اولین دیدار و صحبت با رئیس جمهور منتظر چه بودید و چه دیدید؟ گفت: اولین دیدار با رئیس جمهور در دوران تولیت ایشان در مشهد بود که ارائه‌ای را داده بودم و ایشان به واسطه آن ارائه در صحبت خودشان چند جا به من ارجاع دادند؛ نکته اصلی اینجا بود که در نگاه به حوزه زنان و خانواده که از لحاظ تخصصی بیشتر نگاه ایشان را رصد کردم؛ در طول ادوار گذشته دولت‌ها در جمهوری اسلامی دچار افراط و تفریط‌هایی در حوزه زنان شده بودند؛ که اکثر این موارد هم متأسفانه شاید با یک رویکرد سیاسی نمایشی و رأی آوری می‌دیدیم و اتفاق عمیقی رخ نمی‌داد و این رفت و برگشت‌ها حوزه زنان را خیلی آزرده کرده بود، که در نگاه رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی نگاهی تعادل گرا، خوب و قابل احترام به حوزه زنان دیده می‌شد.

شهید آیت الله رئیسی موضوع خانواده را به عنوان یکی از محورهای اصلی گفتمان در جهان مطرح کرد

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران بیان کرد: توجه به موضوع خانواده برای شهید آیت‌الله رئیسی در سازمان ملل به حدی مهم بود که مسئله خانواده و تعهد به خانواده را به عنوان یکی از محورهای اصلی گفتمان در جهان و جریان سازی تمدنی مطرح و از آن دفاع کردند. در حال حاضر در برهه‌ای قرار داریم که در دنیا نیاز به خانواده به شدت احساس می‌شود و در واقع جریان‌های تعهد به خانواده به شدت قوت و قدرت می‌گیرند و کلام ایشان در سر بزنگاه نشست.

اردبیلی در خصوص نگاه مرحوم آیت الله حائری شیرازی به شخصیت شهید آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: خاطره‌ای در یادم است که برخی از افراد به حضور در دور اول انتخابات شهید آیت الله رئیسی انتقاداتی به ایشان می‌کردند؛ آن زمان مرحوم آیت الله حائری در اواخر دوران زندگیشان به سر می‌بردند و در حالی که در بستر بیماری نیز بودند همه را توجه می‌دادند و حتی تشویق می‌کردند که شهید آیت الله رئیسی باید وارد این عرصه شوند.

وی ادامه داد: مرحوم آیت الله حائری در خصوص چند ویژگی شهید آیت الله رئیسی بارها و بارها صحبت کردند؛ چون سال‌ها ایشان را می‌شناختند؛ اخلاص، سلیم النفس بودن و مقبولیت عمومی را از ویژگی‌هایی می‌دانستند که آیت‌الله رئیسی را واجد شرایطی کرده که باید در عرصه جدید سیاسی حضور پیدا کنند و معتقد بودند کارهای شهید آیت الله رئیسی نمایشی و برای جمع‌آوری رأی نیست. بلکه ایشان دلی و با رضایت قلبی وارد این عرصه می‌شوند و خداوند برایشان بهترین‌ها را مقدر می‌کند» در واقع ما هم مشاهده کردیم که این اتفاق روی داد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =